Beschermers

« Terug
Beschermers voor kickboksen en MMA, van mondbeschermer tot kruibeschermer. Ook voor vrouwen hebben we kruisbeschermers en borstbeschermers. Essentieel voor een veilige training!

Kruisbeschermer

Kruisbeschermer Deze kruisbeschermers hebben een comfortabele pasvorm. De cup is gemaakt van hard kunststof. Deze toque is geschikt voor diverse vechtsporten waaronder MMA.
Prijs: € 9,95
Lees meer

XPRT Kruisbeschermer

XPRT Kruisbeschermer De kruisbeschermer van het merk XPRT heeft een voorgevormde cup van hard plastic voor maximale bescherming van het kruis. Door de elastische band heb je een goede pasvorm.
Prijs: € 9,95
Lees meer

XPRT Dames kruisbeschermer

XPRT Dames kruisbeschermer Deze kruisbeschermer voor vrouwen is speciaal ontwikkeld voor een optimale bescherming van de onderbuikspieren en vitale organen van de vrouw. In diverse maten leverbaar.
Prijs: € 15,95
Lees meer

Hoofdbeschermer Twins

Hoofdbeschermer Twins Met deze hoofdbeschermer van het bekende merk Twins ben je altijd goed beschermd tijdens de training. De hoofdbeschermer is gemaakt van skintex en heeft een prettige pasvorm.
Prijs: € 81,50
Lees meer

Metalen kruisbeschermer

Metalen kruisbeschermer Deze metalen kruisbeschermer / tok is supersterk. De tok, gemaakt door het Thaise topmerk Twins, biedt optimale bescherming voor het kruis van de man. De metalen kruisbeschermer...
Prijs: € 21,95
Lees meer

Oorbeschermers

Oorbeschermers Oorbeschermers zijn vooral bij contactsporten zoals worstelen, grappling, MMA en judo aan te raden. Zo beschermt u de oren en voorkomt u het ontstaan van bloemkooloren.
Prijs: € 44,95
Lees meer

Venum Gel Wraps

Venum Gel Wraps De Venum Gel Wraps zijn prima alternatieve voor bandages, door het eenvoudige gebruik wint deze Venum Gel Wrap steeds meer populariteit. Je kan deze Gel Wrap voor verschillende dingen...
Prijs: € 24,95
Lees meer

Shockdoctor Kruisbeschermer Vrouw

Shockdoctor Kruisbeschermer Vrouw Als vrouw ben je met de ShockDoctor kruisbeschermer verzekerd van optimale bescherming. Deze kruisbeschermer zorgt voor de maximale bescherming van trappen en stoten in het kruis.....
Prijs: € 24,95
Lees meer

ShockDoctor Kruisbeschermer

 ShockDoctor Kruisbeschermer De kruisbeschermer van ShockDoctor is een hoogwaardige kruisbeschermer met een beschermende cup die een onbeperkte bewegingsvrijheid heeft.
Prijs: € 42,95
Lees meer

Hoofdbeschermer XPRT

Hoofdbeschermer XPRT De hoofdbeschermer van XPRT is gemaakt van hoge kwaliteit skintex. De hoofdbeschermer is voorzien van een dikke vulling aan de zijkanten en achterkant...
Prijs: € 59,95
Lees meer

Fumetsu Gel Shock Fusion Bandage

Fumetsu Gel Shock Fusion Bandage Fumetsu Gel Shock Fusion Bandage zijn een vervanging van de traditionele bandage. Door de gel vulling worden de knokkels goed beschermd.
Prijs: € 24,95
Lees meer
Deel dit met je vrienden
Plaats je reactie
Naam
E-mail
Reactie
 

Bezoek adres

3rd Millennium BV
Fascinatioboulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel
(Rotterdam)

e-mail info@k1-mma.nl
Telefoonnummer 010 226 38 68
Bezoek adres

Ons assortiment

Springtouw - Thais model
vanaf € 24,95
Cryos Koelspray
vanaf € 12,95
XPRT-PSG Pro Scheen beschermers
vanaf € 44,95
XPRT Roze scheenbeschemers
vanaf € 24,95
Muay Thai broekjes
vanaf € 15,95
Kickboks broeken
vanaf € 29,95
MMA Handschoenen XPRT
vanaf € 34,95
Muay Thai Set Full XPRT
vanaf € 99,95
XPRT Kickbox set Dames
vanaf € 99,95
XPRT Set Pro
vanaf € 129,95
Twins Kickboks Set
vanaf € 249,95
XPRT Tribal Zwart kickboxing broek
vanaf € 29,95
XPRT Pitbull Wit kickbox broekje
vanaf € 29,95
MMA Broek XPRT
vanaf € 39,95
XPRT Roze Bokshandschoenen
vanaf € 49,95
Roze XPRT Enkelkousen
vanaf € 9,95