XPRT Scheenbeschermers
XPRT Kleding
XPRT Bokshandschoenen
XPRT Accessoires
Venum Bokshandschoenen
Twins Bokshandschoenen
King Bokshandschoenen

Matt Hughes

« Terug

Matthew Allen Hughes (Hillsboro, Illinois, 13 oktober 1973) is een Amerikaanse Mixed Martial Arts vechter. Zijn stijl bestaat voornamelijk uit worstelen, jiu jitsu en GnP (Ground and Pound). Naast zijn MMA-carrière is hij ook nog fulltime boer en liefhebber van de jacht. De boerderij runt hij samen met zijn tweelingbroer Mark.

Matt Hughes is de meest dominante welterweightkampioen in de UFC ooit. Hij won de titel tweemaal en wist hem maar liefst zeven maal met succes te verdedigen. Recentelijk verloor hij zijn welterweighttitel aan de Canadees Georges St. Pierre. Hij versloeg Chris Lytle, maar verloor daarna nogmaals van Georges St. Pierre en daarna van Thiago Alves.

Net als zijn collega Randy Couture heeft ook Matt Hughes een nieuw contract bij de UFC getekend voor een aantal gevechten. Hij tekende het contract in september 2009 en het lijkt er dus op dat hij zijn imposante carrière zal beeindigen bij de UFC.

Matt Hughes: "Last week I went out to Vegas and I signed a multi-fight deal with the UFC, which is much like my last contract. I also brought up the fact that I wanted to do a hunting show and they thought that would be a good thing. They still have to find out who, where and when my next fight will be and I will try to post that info ASAP. Nothing is decided yet, so anything you might be reading on the internet right now is just rumors and speculation. However, one name the UFC did bring up is a person I’ve never fought before."

De in 1973 geboren 9-voudige UFC weltergewicht kampioen heeft niks meer te bewijzen in deze tak van sport. Wellicht kan hij niet meer mee met de beste vechters in deze klasse, maar hij is nog steeds atletisch genoeg en zijn worsteltechnieken zijn dusdanig dat hij een goede kans maakt tegen het opkomende talent in deze categorie.

Matt Hughes verloor slechts vijfmaal in zijn UFC carrière, waarvan twee tegen de huidige kampioen Georges St. Pierre.
Deel dit met je vrienden
Plaats je reactie
Naam
E-mail
Reactie
 

Bezoek adres

3rd Millennium BV
Fascinatioboulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel
(Rotterdam)

e-mail info@k1-mma.nl
Telefoonnummer 010 226 38 68
Bezoek adres

Ons assortiment

Springtouw - Thais model
vanaf € 24,95
Cryos Koelspray
vanaf € 12,95
XPRT-PSG Pro Scheen beschermers
vanaf € 44,95
XPRT Roze scheenbeschemers
vanaf € 24,95
Muay Thai broekjes
vanaf € 15,95
Kickboks broeken
vanaf € 29,95
MMA Handschoenen XPRT
vanaf € 34,95
Muay Thai Set Full XPRT
vanaf € 99,95
XPRT Kickbox set Dames
vanaf € 99,95
XPRT Set Pro
vanaf € 129,95
Twins Kickboks Set
vanaf € 209,95
XPRT Tribal Zwart kickboxing broek
vanaf € 29,95
XPRT Pitbull Wit kickbox broekje
vanaf € 29,95
MMA Broek XPRT
vanaf € 39,95
XPRT Roze Bokshandschoenen
vanaf € 49,95
Roze XPRT Enkelkousen
vanaf € 9,95